Är du också en av dem som missade chansen till babysim när ungen var liten? Och nu är du orolig att lämna dem ensam vid stranden för att de inte kan simma än. Men vad vore väl bättre än daglig träning? Inget, vad vi kommer på i alla fall! Att lära sig simma kan vara svårt, men i en trygg hemmamiljö blir det desto lättare (och så kan du själv äntligen ta ett morgondopp också).

När du ska köpa pool är det bra att du funderar på poolstomme och poolutrustning av olika slag. Men det behöver inte alls vara komplicerat. Det finns massor med smidiga lösningar för dig som vill skaffa pool! Läs mer om swimming pool hos Pahlén, de har en broschyr som du kan läsa för att vara väl förberedd och göra ett sunt och välövervägt val!

Här kommer lite pitchidéer ifall du har en skeptisk partner som inte vill skaffa pool… Nämligen barnens simfärdigheter! Kan dina barn simma än?

Crawla eller simma som en jungfru i poolen

Det finns massor av roliga sätt att lära sig simma på. Varför inte lära sig crawla, eller simma som en sjöjungfru? Faktum är att många menar att det är svårare att lära barn att simma än att lära vuxna simma, just för att barn kan ha utvecklat en rädsla för att simma om de inte börjar i väldigt tidig ålder.

Hur det än står till med det, så är det underbart att ha pool hemma och det borde alla få njuta av! Tänk bara en sådan sak som att kunna spara in pengar på en poolsemester och bara få slappa bredvid poolen om sommaren, istället för att ödsla massa pengar och flygresor på att åka utomlands för att få samma typ av häng! Och tänk vilken lyx att kunna ta sig ett morgondopp i sin alldeles egen pool… Ja, det finns många fördelar med att skaffa pool, och att lära barnen simma till vardags är ju bara en mycket bra anledning till att göra det!