När barnen har växt ifrån klätterställningar, gungor och sandlåda står du där med en trädgård som verkligen behöver både omtanke och planering för att på nytt bli en plats där hela familjen tycker om att hålla till.

Det kan kännas som ett stort projekt att frakta bort lekställningar och fundera ut vad familjen faktiskt behöver nu. Du behöver dock inte klura ut allt på egen hand. Ta hjälp av Njuta Trädgårdsdesign så att du slipper gråa hår och får tid över till annat. Läs mer här.

Anlita en trädgårdsarkitekt

Det finns många fördelar med att anlita experter för att ta hand om din trädgårdsförändring. Du sparar en hel del tid som du istället kan lägga på barnen och familjen samtidigt som du inte behöver detaljplanera varje steg och vara delaktig i allt som sker i trädgården. Njuta Trädgårdsdesign tar hand om hela projektet från planering till färdig produkt. Det enda du behöver göra är att berätta om syftet med din trädgård, vad du önskar få ut av den samt hur mycket pengar du vill spendera på projektet.

– ”Det finns massor av duktiga trädgårdsdesigners att ta hjälp av”! skriver trädgårdsreportern Tina Vernon för tidningen Aftonbladet när hon tipsar om smarta tips att förändra trädgården.

Med en kunnig och kompetent trädgårdsarkitekt vid din sida kan du luta dig tillbaka och lita på att trädgården blir den oas som hela familjen behöver för att kunna trivas där igen när barnen har växt ur sandlådestadiet. Ta i beaktande hur mycket tid du vill lägga ner på regelbunden trädgårdsskötsel och se till att du får en trädgård som ger dig energi istället för att sluka den.