Som förälder vill du gärna veta vart ditt barn befinner sig i alla lägen utan att inskränka på deras frihet. Med en GPS-klocka kan du hålla koll och kontakta ditt barn i lågstadieåldern utan att ge hen en mobiltelefon. Det ger en extra trygghet till dig som förälder.

Att kunna hålla koll på vart ditt barn befinner sig och enkelt kunna kontakta hen är en trygghet. En gps klocka för barn ger dig den möjligheten. Det är en fantastiskt bra produkt som ger barnet lite extra frihet men också trygghet till dig som förälder när barnet börjar leka ute själv eller med kompisar. Det är även perfekt att ha en sådan klocka om du skulle befinna dig på en nöjespark eller på ett museum med barnet. Den stora fördelen med en GPS-klocka är att barnet har den på armen och därmed alltid har den med sig. Det är också betydligt mindre risk att barnet tappar bort en klocka på armen än en mobiltelefon.

“Som förälder vill du ha koll på vad dina barn gör, var de befinner sig och kunna kontakta dem.” Läs för- och nackdelar här.

Billigare än en mobiltelefon

En annan fördel med en GPS-klocka är att den är betydligt billigare i inköp än vad en mobiltelefon är. Klockan har flera funktioner som är användbara. Det finns en GPS som gör att du som förälder alltid vet vart ditt barn är. Under skoltid går klockan att sätta i stör ej-läge. Barnet kan ringa och ta emot samtal. Det går att registrera ett nödnummer och det finns en avtagningssensor som larmar om barnet tar av sig klockan. Detta är bara några funktioner en GPS-klocka kan ha.